Vårväder!

Idag har det varit en underbar dag! William var överlycklig när jag släppte honom på dagis, och då blir man bara så glad. Han tycker om sina fröknar, speciellt Maria. Henne pratar han om mycket :)

Sedan åkte jag hem och räknade om hela våran budget nu när jag fått arbete och allt. Det var roligt att kunna fylla i lite extra inkomster :) Om bara 1 ½ månad är det över. Jag kan inte förstå det själv. Jag har suttit så länge i denna skit att det liksom blivit min vardag. Jag har definierat mig som fattig, och kommit att acceptera det. Nu är det slut med det. Att kunna spara näst intill 10 000 kr varje månad känns totalt främmande och overkligt för mig. Att kunna köpa ett par skor, bara för att man vill, kommer vara magiskt. Många förstår inte hur det är att ha lite pengar att röra sig med. Senast förra månaden hade vi 2000 kr efter att vi betalat allt och det skulle räcka till mat, bensin, och nöjen. Kan ni förstå hur dåligt man mår över det?

Nu ska vi ju inte klaga för vi lever ju på existensminimum just för att bli av med allt, vi har ju valt det själva och ÄNTLIGEN är vi snart i mål :) Jag är så jäääävla stolt över oss! Att kunnat betala av drygt 150 000 kr i skulder på ett år är GANSKA bra gjort!

Bara lite kvar nu. Bara att hålla ut. Lagom till sommaren är vi fria! <3

Efter det bytte vi däck på bilen. Nu är det vår :) Och sista dagen för byte så det var banne mig på tiden ;)
Vi hämtade en överlycklig William på dagis, och jag hade en mysig pratstund med Nathalie som också var kalasglad och ville följa med mig. Det är inte lätt att förklara för de varför en får följa med medans den andra måste stanna kvar på dagis. Det blir nog en aning kortslutning i hjärnan på de.

Sen åkte vi och tvättade bilen, det ÄLSKADE William. Han satt och as-garvade när maskinen åkte förbi honom.
Vi passade även på att dammsuga hela bilen så nu ser den nästan ny ut :)

Efter en tur till stadens alla skoaffärer för att hitta ett par foppatofflor åt William och Nathalie, utan någon lycka, åkte vi hem och tog en sen mellis på verandan i solen. William sparkade med sin nya boll och livet kändes ganska bra :)

Nu är jag trött, har märkt att jag blivit mer och mer trött på kvällarna. Ibland är jag färdig att somna vid nio. Det tar på krafterna att vara gravid och ha en treåring :)

Igår såg älsklingen och jag Paranormal activity. USCH vad obehaglig den var. Mitt hjärta rusade ganska bra där i sista scenen strax innan "det" kommit upp för trappan. FY! Tyckte den var bra gjord, den kändes verkligen inte spelad. Mycket läskig, rekommenderar er att se den! Släck i hela huset först ;)

Dock står "The Descent" kvar som den hemskaste film jag NÅGONSIN sett. Jag lider av lätt klaustrofobi, och jag har aldrig mått så psykiskt dåligt som under den filmen. Jag hade dundrande huvudvärk när den var klar för att jag spänt mig så mycket. Se den om ni vågar. Jag dog en smula.

Våran bomnyckel försvann idag från soprummet :( Emil glömde nyckeln i dörren när vi åkte och hämtade william. Vi var borta en timme, och när vi kom tillbaka var den borta. FÖRSTÅR inte varför folk inte kan låta den hänga kvar. Eller kontakta hyresbostäder och lämna in den. Vad fan ska de med en jävla bom- och sopnyckel till!? Folk alltså! Är det konstigt att jag är folkilsken?

Nu har jag städat lite i köket, det behövdes!

Imorgon åker William till sin pappa, det tycker han nog ska bli roligt. Jag kommer sakna honom, dock ska det bli skönt att få vila.

Imorgon klocka nio ska jag in till Poolia och skriva kontrakt för nya jobbet :) 8.00 på måndag börjar jag. Längtar!
Längtar dock inte till att löneförhandla :S

Hoppas ni har en trevlig dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0